2014 startade jag vår första salong på Kungsgatan i Göteborg, men min stora passion för skönhet startade långt innan det. Jag har i hela mitt liv varit fascinerad av människors uttryck och kanske är det min mamma som är konstnär som har influerat och inspirerat mig. Tre år innan jag startade salongen på Kungsgatan jobbade jag på Salong Noblesse med min passion för att förstärka ett ansikte utan att förändra, genom att vara en bland de absolut första att göra fransförlängning. Jag blev snabbt fullbokad och har kvar många kunder från den tiden 🙂

Men som sagt, 2014 var det dags att starta eget och jag har sedan dess byggt upp salongen från grunden (med hjälp av fantastiska medarbetare såklart) samt startat det jag alltid drömt om, en egen skönhetsskola! Jag insåg tidigt att man absolut kan om man vill, bygga sig ett yrke inom skönhetsbranschen, men att det krävs mycket tålamod och vilja, och det viktigaste; en bra lärare!

Jag såg till att bli certifierad lärare, något jag tycker är jätteviktigt då jag själv känner en stor trygghet i att jag har en licens i att lära ut, och det är en stor trygghet även för mina elever. Det är av absolut största vikt för mig att alla mina elever har alla verktyg och kunskaper för att ge sig ut och göra sig en karriär!

I början hyrde vi in oss på Elite Plaza hotel där vi höll våra utbildningar, men sen 2016 har vi en egen skola på Chalmersgatan i Göteborg. Där håller vi följande utbildningar:

Kosmetisk tatuering –  Microblading »

Kosmetisk tatuering –  Ombrebryn/puderbryn »

Grundkurs Kombinerad –  Stråteknik (handmetod) & Ombre/Puderbryn med Maskin »

Spraytan »

Lashlift »

Fransförlängning singles »

Ombrebryn manuell metod »

Ombrebryn med maskin »

Fransförlängning Volume »

 

Kanske kan min passion för skönhet bli din? Hör gärna av dig med dina frågor kring våra utbildningar!

 

/Laura